Com serà el turisme post coronavirus

Glòria Guevara, presidenta i CEO del Consell Mundial de Viatges i Turisme (WTTC), ha participat al costat de Gabriel Escarrer, conseller delegat de Meliá Hotels International, i Kike Sarasola, president i fundador de Room Mate Group, al webinar organitzat per Thinking Heads prop de la coordinació i lideratge de el sector privat, claus per sortir de la crisi.

Les empreses turístiques han de centrar-se en “oferir una experiència de viatge sense contratemps”. En aquesta experiència de viatge impactaran tres factors que amb la crisi del coronavirus han vingut per quedar-se.

  • L’ús de la tecnologia, que provocarà una acceleració en els processos de digitalització que ja estaven emprenent les empreses.
  • La sostenibilitat. Davant la falta de lideratge per part de l’Administració, el paper dels empresaris és cada vegada més important per fer veure els nostres valors a empleats i clients.
  • La seguretat. El client està molt sensibilitzat amb aquest tema i les empreses haurem d’assumir uns costos importants per adaptar-nos en logística i operativa, igual que vam fer després de l’11-S. Els protocols de seguretat impactaran molt en la nostra forma d’operar.

El creixent pes que tindran els valors de l’empresa en els criteris d’elecció del client també afectarà el tipus d’allotjament que demandarà per a les vacances més immediates.

Gloria Guevara, presidenta y CEO del Consejo Mundial de Viajes y Turismo (WTTC)

Article original en castellà a Hosteltur

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *