Jimmy Pons: “Gran part de la societat demanda un altre tipus de vida”

Jimmy Pons, expert en innovació turística

Jimmy Pons, va analitzar en un interessant webinar moderat per Tony Yarto, director general del Grup Turespacio, com serà el turista que vindrà després del coronavirus.

“Els qui econòmicament puguin viatjar, buscaran destinacions pròximes perquè, si succeeix qualsevol cosa, puguin tornar a casa sense problemes”, assenyala. A més, “buscaran espais naturals perquè ens tocarà estar confinats moltes setmanes”

Un nou concepte

“Crec que el món dels hospitals, que tampoc és tan diferent al de l’hotel, ens pot ajudar molt a l’hora de treballar en higiene i desinfecció”. Al seu torn, considera que les destinacions petites “tenen una gran oportunitat, han de començar a treballar aquest concepte d’higiene elevat a un nivell superior, poder mesurar-lo, fins i tot”. De fet, alguns hotels ja estan treballant en això, com l’Hotel B&B Aeroport T4 de Barajas.

La reconstrucció del turisme

Jimmy Pons va analitzar com s’hauria de reconstruir el turisme en els mesos que vénen. “Hem de buscar la nostra tribu”. És a dir, “fins fa dècades, la gent es reunia per estils de música, per la roba que vestia o pels llocs que freqüentava; ara, el món tornarà a això”.

Per a les destinacions, “el difícil és buscar una tribu i adequar el missatge a aquesta tribu. Buscar els seus canals de comunicació, ambientar el meu espai perquè se senti còmode, fomentar la comunicació abans, durant i després…”, relata. Al final, l’objectiu passa per generar comunitats on el viatger estigui sempre present. “O ets diferent o ets el més barat”, sentència.

“Si oferim tots el mateix, al final el turista va al més barat”

Jimmy Pons, expert en innovació turística, responsable d’Innovació per a Destinacions Turístiques en RUMBO.

Article original en castellà en TecnoHotelNews

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *