Propòsit, Missió i Visió

Propòsit

Implementar a totes les empreses d’Andorra amb les tecnologies més provades, certificades i eficients per optimitzar la qualitat de l’aire i de l’aigua.

El propòsit de l’empresa és la seva raó permanent d’existir. És el perquè es fan les coses. La columna vertebral de la qual depenem per a prendre decisions, ja sigui en la vida diària o quan el tema és crucial. Amb un propòsit, podem destriar entre decisions que són correctes i generen valor real, d’aquelles que són simplement fàcils o fins i tot tècnicament elegibles.

Missió

Missió 2020-2021: Ser el referent a Andorra en el tractament, desinfecció i millora de l’aire en espais interiors amb les tecnologies més provades i garantides per l’eliminació d’àcars, pol·len, pols, floridura, partícules en suspensió, virus i bacteris de tota mena.

La missió és el que l’empresa desitja aconseguir en un període específic de temps. Si el propòsit és el Per què l’empresa fa les coses, la missió es tracta del Quines coses fa l’empresa. Una bona missió ha de descriure que és el que fa l’empresa i el que no. Tant el present com en el futur, ha de proveir un enfocament a la direcció i els seus col·laboradors.

Visió

Una Andorra, gaudida pels habitants i atraient pels visitants, que envoltada de natura disposa de la mateixa o de millor qualitat de les condicions ambientals en els espais interiors d’ús comú, ja siguin hotels, restaurants, comerços així com de qualsevol altra empresa, publica o privada.

La visió d’una empresa descriu els seus plans, el món, els seus clients i si mateixa. És a dir, indica com li agradaria que el món anés en alguns anys. Això inclou una idea que canvis volen veure en el món. També com s’imaginen que la vida dels seus clients millora.